Double Green Challenge arrangement

Maak kennis met het vervoer van de toekomst en rijd op een Segway, een E-Scooter of een E-Chopper!

Ontvangst

U wordt in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje (u heeft de keuze uit koffie, thee, fris, tapbier en huiswijn). En dan …

Double Green Challenge

Van te voren kiest u welke twee vervoersmiddelen u wilt rijden, u heeft de keuze uit de Segway, de E-Scooter en de E-Chopper. Hiermee rijdt u 1 uur op het eerste elektrische vervoersmiddel en daarna 1 uur op een ander elektrische vervoersmiddel.

Segway

Onder leiding van ervaren instructeurs krijgt iedereen een korte training en instructie op zijn eigen Segway. Vervolgens wordt er een leuke Segway tour gemaakt door de omgeving. Het besturen van de Segway doet u vooral door uw gewicht te verplaatsen, probeer deze unieke manier van voortbewegen!

E-scooter

Per duo krijgt u een korte uitleg, waarna u geniet van een leuke tour door de omgeving!

E-Chopper

De E-Chopper: een stoer elektrisch aangedreven éénpersoons-scooter. Na de uitleg over dit bijzondere vervoersmiddel, maakt u onder begeleiding een mooie tocht door de omgeving.

Opmerking

Kiest u voor de combinatie ‘Segway – E-Chopper’ dan geldt een meerprijs van € 10, – per persoon. Voor alle vervoersmiddelen dient u in het bezit te zijn van een rijbewijs van bromfietscertificaat.

Heerlijk diner

Na afloop van dit milieuvriendelijke uitje gaat u gezellig samen aan tafel en krijgt u een heerlijk hoofdgerecht naar keuze aangeboden. Natuurlijk houden we met uw groepsuitje rekening met dieetwensen. 

Groepsgrootte

20 – 60 personen (meer personen mogelijk in overleg)

Prijs

GroepsgroottePrijs pp excl. btwPrijs pp incl. btw
20 – 30€ 89, –€ 102,35
31 – 60€ 86, –€ 98,90

Inclusief

– Welkomstdrankje
– 2 uur Segway / E-Scooter / E-Chopper
– Hoofdgerecht naar keuze

Mogelijk in:

Dit arrangement is in heel Nederland in alle provincies mogelijk.