Oudhollandse spel Quiz arrangement

Wie kent ze nog; de oudhollandse spelletjes als sjoelen, het hamertjes spel en kat en muis? Ook speelt u ook de Hollandquiz.

Ontvangst

U wordt in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje (u heeft de keuze uit koffie, thee, fris, tapbier en huiswijn). En dan …

Oudhollandse spelletjes

Gedurende anderhalf uur maakt u onder begeleiding hernieuwde kennis met leuke spelletjes van weleer toegepast, waaraan we nog steeds plezier kunnen beleven. Voorbeelden hiervan zijn Sjoelen en Trekbiljart. Maar ook de Tollebak, het Hamertjesspel en het Kat en Muisspel zullen niet ontbreken.

Hollandquiz

Na de spelletjes wordt uw dag vervolgd met de Hollandquiz. Uw quizmaster heet u welkom en stelt uw team allerlei vragen over Holland, compleet met muziekfragmenten en beeldvragen. Welk team mag zich de winnaar noemen en de prijs in ontvangst nemen?

Heerlijk diner

Na afloop van deze enerverende workshop gaat u gezellig samen aan tafel en krijgt u een heerlijk hoofdgerecht naar keuze aangeboden. Natuurlijk houden we met uw groepsuitje rekening met dieetwensen. 

Beleef dit leuke Oudhollandse dagje!

Groepsgrootte

10 – 60 personen (meer personen mogelijk in overleg)

Prijs

GroepsgroottePrijs pp excl. btwPrijs pp incl. btw
10 – 14€ 69, –€ 79,35
15 – 30€ 63, –€ 72,45
31 – 60€ 56, –€ 64,40

Inclusief

– Welkomstdrankje
– Oudhollandse spelletjes met begeleiding
– Holland quiz met quizmaster
– Prijsuitreiking

– Hoofdgerecht naar keuze

Mogelijk in

Dit arrangement is in heel Nederland in alle provincies mogelijk.