Bamboestieken teambuilding

bamboestieken bedrijfsuitje

Bouw samen met je team een groot bouwwerk voor je samen een leuke groepsfoto maakt voor de gemaakte creaties.

Ontvangst

U wordt op locatie door uw enthousiaste spelbegeleider(s) ontvangen met een welkomstdrankje. En dan …

Bouwen met bamboe en elastiek

Binnen dit uitje zijn er twee verschillende varianten. Hierbij is het mogelijk om de competitie in teams tegen elkaar te spelen, waarbij er binnen een afgesproken tijd met behulp van bamboestokken en elastieken een zo hoog mogelijk bouwwerk tot stand moet komen. Een eis hierbij is dat het bouwwerk zelfstandig kan blijven staan. Het team met het hoogste bouwwerk wint. De andere variant bestaat uit een bouwwerk bouwen met de gehele groep. Hierbij kan er een banner of een vlag van het bedrijf in de top gehangen worden. Na het bouwen van de bouwwerken zal er een groepsfoto gemaakt worden en worden de bouwwerken samen weer afgebroken.

Prijsje voor het beste team

Speelt uw groep de variant in teams? Welk team weet het hoogste bouwwerk te bouwen? Uw spelbegeleider zet ze in het zonnetje en beloont ze met een leuk prijsje. Hierna neemt hij afscheid en gaat u samen heerlijk dineren.

Heerlijk diner

U kunt u uw strategieën met elkaar delen als u samen aan tafel gaat. Hier krijgt u een heerlijk hoofdgerecht naar keuze aangeboden. Natuurlijk houden we met uw uitje rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte

15 – 40 personen (meer personen mogelijk in overleg)

Prijs

GroepsgroottePrijs pp excl. btwPrijs pp incl. btw
15 – 19€ 75,-€ 86,25
20 – 40€ 65,-€ 74,75

*Deze prijzen zijn opgesteld naar aanleiding van onderstaande inclusief lijst en kunnen per provincie verschillen. Neem contact met ons op voor een actuele offerte.

Inclusief

– Welkomstdrankje
– Bamboestieken gedurende 2 uur
– Spelbegeleiding
– Prijsuitreiking
– Diner, bestaande uit een hoofdgerecht naar keuze

Mogelijk in:

Dit arrangement is in heel Nederland in alle provincies mogelijk.