Algemene Covid-regels volgens de RIVM voorschriften

Bedrijfsuitjes en het Coronavirus

Ook in de Coronatijd is het mogelijk een (bedrijfs)uitje bij ons te boeken en te doen. Veel arrangementen zijn ook in een Coronaproof-variant (COVID-proof) mogelijk en worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de Rijksoverheid/RIVM. Toch is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de regels die de overheid heeft opgesteld en waarmee u te maken krijgt als u een uitje doet.

Regels vanuit de overheid geldig per 1 juni 2020

– Spellen die buiten gedaan worden zijn toegestaan, mits u 1,5 meter afstand houdt.
– Spellen of workshops die binnen gedaan worden zijn tot 1 juli toegestaan met maximaal 30 deelnemers, vanaf 1 juli met 100 deelnemers, mits de onderlinge afstand 1,5 meter is.
– Lunch en diners die buiten op het terras gehouden worden mag met meer dan 30 deelnemers als de onderlinge afstand maar 1,5 meter is.
– Lunch en diners die binnen gehouden worden, met maximaal 30 deelnemers met 1,5 meter onderlinge afstand, 2 mensen aan 1 tafel mag wel binnen 1,5 meter afstand.
– Als de deelnemers tot 1 huishouden behoren dan hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden.
– Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze instructeurs ook op 1,5 meter afstand blijven, u bent zelf echter altijd verantwoordelijk voor het zelf afstand houden.

De exacte bewoordingen vanuit de overheid vindt u hier.

Coronavirus: Gratis omboekgarantie

Kan uw bedrijfsuitje niet doorgaan vanwege het overheidsbeleid omtrent het Coronavirus? Geen probleem, u kunt gratis omboeken naar een nieuwe datum tot en met 31 december 2021!

Contact

Heeft u vragen over het bovenstaande? Onze medewerkers informeren u graag.

T +31 (0)85-2733794
info@regioarrangement.nl