Veelgestelde vragen

Kan ik uitjes met elkaar combineren?

Dat is zeker mogelijk en wordt ook veel gedaan. Als u ons laat weten hoe uw ideale personeelsuitje eruit moet komen te zien dan maken wij graag een vrijblijvende offerte.

ik heb geboekt, hoe gaat het dan verder?

Nadat u een bedrijfsuitje bij Regio Arrangement heeft gereserveerd ontvangt u binnen 2 weken een bevestigingsbrief per email. Hierin vindt u de tijdsindeling en de adresgegevens waar u zich kunt melden.   

Tot wanneer kan ik het aantal deelnemers nog wijzigen?

Tot 7 dagen voor vertrek is het nog mogelijk het aantal deelnemer binnen een marge van 10% naar beneden toe bij te stellen. Bijstellingen van het aantal deelnemers naar boven toe is tot 1 dag van tevoren nog mogelijk.

Hoe vraag ik een voor een personeelsuitje offerte aan?

Per telefoon, +31 (0)85-2733790 of via info@regioarrangement.nl kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Vermeld daarbij naar welk bedrijfsuitje uw interesse uitgaat, met hoeveel personen u bent en welke datum u op het oog heeft. Wij checken voor u de beschikbaarheid en sturen u binnen een dag een offerte toe.

Hoe zit het met allergieën en vegetariërs?

Heeft u in uw gezelschap mensen met bepaalde allergieën of mensen die vegetariër zijn, laat ons dat dan uiterlijk 2 dagen voor vertrek weten. Wij geven dit dan aan de horeca-locatie door.

Zijn jullie ook tijdens het uitje bereikbaar?

Omdat we alle bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten die we organiseren 2 dagen van tevoren uitvoerig checken worden we gelukkig weinig gebeld tijdens het uitje zelf. Maar mocht het nodig zijn dan zijn wij ook in het weekend en in de avond bereikbaar op +31 (0)85-2733790.