Over ons

ONTDEK DE MOOISTE REGIOS VAN NEDERLAND

Al meer dan 15 jaar organiseren wij bedrijfsuitjes door heel Nederland. Hierbij kunt u een losse activiteit bij ons reserveren, maar ook een compleet arrangement inclusief eten en drinken. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje met een teambuilding element, een bijzonder vrijgezellenuitje of een actief personeelsuitje, wij helpen u graag bij het samenstellen van een onvergetelijke dag!

WIE ZIJN WIJ?

Regioarrangement is al jaren een bekende naam in het uitjes landschap. Samen met ons zusterbedrijf Stadsarrangement organiseren wij al vanaf 2005 groepsuitjes door heel Nederland. Om de kwaliteit van onze bedrijfsuitjes op een hoog niveau te kunnen houden testen we de activiteiten altijd eerst zelf en daarna wordt de kwaliteit actief gemonitord. Al jaren zijn we aangesloten bij het Keurmerk Groepsuitjes, wel zo’n prettig gevoel.

Elk uitje is weer anders, daarom kunt u uw wensen en budget overleggen met onze ervaren eventmanagers, zij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje of personeelsuitje tot in de puntjes verzorgd is. 

0 +
Deelnemers
0
Jaar ervaring
0
Steden actief
0
Aantal personen vanaf