Expeditie Robinson arrangement

Genieten van zon, zee en strand, het kan tijdens deze bijzondere zeskamp aan het strand

Ontvangst

U wordt in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje (u heeft de keuze uit koffie, thee, fris, tapbier en huiswijn). En dan …

Originele activiteiten

Na uw ontvangst maakt u kennis met onze enthousiaste spelleider. Onze spelleider heeft deze succesvolle strandactiviteiten zelf ontwikkeld en is dan ook de persoon om uw groep te begeleiden. Laat het maar aan hem over om van touwtrekken een tactische spelletje te maken! En hoe goed bent u als team in memory-estafette? En wat dacht u van Brugbouwen? Alle activiteiten hebben een heel eigen twist. Voeten in het zand, haren in de wind, zeemeeuwen boven de kustlijn; u krijgt zelfs het echte vakantiegevoel tijdens dit originele strandactiviteit!

Prijsuitreiking

Welk team komt als beste naar voren? Uw spelleider zet ze in het zonnetje en beloont ze met een leuk prijsje. Hierna neemt hij afscheid en gaat u samen heerlijk dineren.

Heerlijk diner

U kunt gezellig napraten als u samen aan tafel gaat. Hier krijgt u een heerlijk hoofdgerecht naar keuze aangeboden. Natuurlijk houden we met uw groepsuitje rekening met dieetwensen. 

Weersonafhankelijk

Wat voor weer is ook, het wordt hoe dan ook een geslaagd bedrijfsuitje! Mocht het weer tegenvallen, dan is het mogelijk vooraf voor de zekerheid een binnenlocatie af te huren (meerprijs € 100, -) voor de zeskamp. Zo bent u altijd verzekerd van een leuk teamuitje voor uw groep!

Groepsgrootte

15 – 100 personen (meer personen mogelijk in overleg)

Prijs

GroepsgroottePrijs pp excl. btwPrijs pp incl. btw
15 – 30€ 71, –€ 81,65
31 – 60€ 69, –€ 79,35
61 – 100€ 66, –€ 75,90

Inclusief

– Welkomstdrankje
– Zeskamp onderdelen
– Spelbegeleiding

– Hoofdgerecht naar keuze

Optioneel:
Voor € 100, – extra regelen wij van stemmen een binnenlocatie als het slecht weer is.

Mogelijk in:

Dit arrangement is in Noord-Holland en Zuid-Holland mogelijk.