Outdoor arrangementen

Veelgestelde vragen

Kan ik uitjes met elkaar combineren?

Ja, dat is zeker mogelijk en wordt ook vaak gedaan. Als u ons laat weten hoe uw ideale personeelsuitje eruit moet komen te zien, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen, en wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje perfect aansluit bij uw verwachtingen.

ik heb geboekt, hoe gaat het dan verder?

Zodra u een groepsuitje bij Regio Arrangement heeft geboekt, ontvangt u binnen 10 werkdagen een bevestigingsbrief per e-mail. In deze brief vindt u de tijdsindeling van het uitje en de adresgegevens waar u zich kunt melden op de dag van het evenement. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, kunt u altijd contact met ons op nemen. We kijken ernaar uit om uw uitje tot een onvergetelijke ervaring te maken!

Tot wanneer kan ik het aantal deelnemers nog wijzigen?

U kunt het aantal deelnemers tot 7 dagen voor vertrek nog wijzigen binnen een marge van 10% naar beneden toe. Bijstellingen van het aantal deelnemers naar boven toe zijn mogelijk tot 1 dag voor vertrek. We vragen u vriendelijk om eventuele wijzigingen tijdig aan ons door te geven, zodat we het uitje optimaal kunnen voorbereiden en organiseren.

Hoe vraag ik een personeelsuitje offerte aan?

Om een offerte voor een personeelsuitje aan te vragen, kunt u op twee manieren contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)85-2733790, waarbij u vrijblijvend uw aanvraag kunt bespreken. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@regioarrangement.nl. In uw e-mail vermeldt u naar welk teamuitje uw interesse uitgaat, met hoeveel personen u bent en welke datum u in gedachten heeft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid voor u controleren en binnen één werkdag een offerte naar u sturen. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijk personeelsuitje!

Hoe zit het met allergieën en vegetariërs?

Als er personen in uw gezelschap zijn met specifieke allergieën of die vegetarisch zijn, laat het ons dan uiterlijk 2 dagen voor vertrek weten. Op deze manier kunnen wij dit doorgeven aan de horeca-locatie, zodat zij hier rekening mee kunnen houden en iedereen een passende maaltijd kunnen bieden. Uw comfort en genot tijdens het uitje zijn onze prioriteit.

Zijn jullie ook tijdens het uitje bereikbaar?

Ja, we zijn tijdens het uitje ook bereikbaar. Hoewel we alle bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten die we organiseren uitvoerig checken twee dagen voorafgaand aan het evenement, zijn we beschikbaar voor ondersteuning indien nodig. Mocht u tijdens het uitje hulp nodig hebben, zijn wij ook in het weekend en in de avond bereikbaar op +31 (0)85-2733790. U kunt altijd op ons rekenen voor assistentie en eventuele vragen.

0 +
Deelnemers
0
Jaar ervaring
0
Steden actief
0
Aantal personen vanaf