Laser kleiduif Arrangement

Maak kennis met deze milieuvriendelijke en veilige variant van kleiduiven schieten! 

Ontvangst

U wordt op locatie door uw enthousiaste spelbegeleider(s) ontvangen met een welkomstdrankje. En dan …

Kleiduif schieten

Gedurende twee uur maakt u onder begeleiding kennis met deze milieuvriendelijke en veilige variant van schieten. In groepjes van maximaal 5 personen tegelijk zal u leren schieten op de plastic disks met reflector, die met 180 km per uur door de lucht geschoten worden. Doordat dit met een lasergun gebeurt, zal de disk niet kapot geschoten worden en kunnen deze weer hergebruikt worden! Per schutter worden de punten automatisch door een computer geregistreerd. Weet u het hoogst aantal punten te behalen?

Prijsuitreiking

Welke schutter komt als beste naar voren? Uw spelbegeleider zet u in het zonnetje en beloont u met een leuk prijsje. Hierna neemt hij afscheid en gaat u samen heerlijk dineren.

Heerlijk diner

U kunt gezellig napraten als u samen aan tafel gaat. Hier krijgt u een heerlijk hoofdgerecht naar keuze aangeboden. Natuurlijk houden we hierbij rekening met dieetwensen.

Krijgt u het schieten met een echt jachtgeweer (omgebouwd tot lasergun) onder de knie en behaalt u het hoogst aantal punten binnen de verschillende schietdisciplines?

Groepsgrootte

15 – 40 personen (meer personen mogelijk in overleg)

Prijs

GroepsgroottePrijs pp excl. btwPrijs pp incl. btw
15 – 20€ 85,-€ 97,75
21 – 40€ 75, ​​-€ 86,25

*Deze prijzen zijn opgesteld naar aanleiding van onderstaande inclusief lijst en kunnen per provincie verschillen. Neem contact met ons op voor een actuele offerte.

Inclusief

– Welkomstdrankje
– Laser Kleiduifschieten, 2 uur
– Spelbegeleiding
– Prijsuitreiking
– Hoofdgerecht naar keuze

Mogelijk in:

Dit arrangement kan ook in het donker gespeeld worden en is in heel Nederland in alle provincies mogelijk.